divendres, 16 de gener del 2009

PRESENTACIÓ.

Benvolguts veïns i veïnes de l’Eliana:

Aprofitant la festivitat de Sant Antoni, com una de les festes més importants que es donen al conjunt de la nostra terra, tenim el orgull de presentar als ciutadans i les ciutadanes de la vila de l’Eliana un nou projecte il·lusionador: L’ASSOCIACIÓ SOCIOCULTURAL LA VENTAFOCS.

Moviment que neix de la mà d’un grup de persones del poble amb inquietuds diverses que tenen com a objectiu el desenvolupar nombroses activitats amb el que puguem difondre la cultura i llengua pròpies del nostre país: recuperació de festivitats tradicionals de la terra, taules rodones amb temàtiques diverses, tertúlies literàries, concerts o sopars populars oberts a tots i totes aquelles que vulguen gaudir d’una bona estona i conèixer gent amb afinitats.

La Ventafocs vol arribar a ser una eina a l’abast dels elianencs i elianenques per tal de convertir-se en agents actius dintre del esdevenir de l’Eliana. Associació oberta a gent de totes les edats amb l’il·lusió de dinamitzar culturalment i de forma activa el nostre poble. D’altra, un projecte alternatiu no adscrit a cap partit polític, autogestionat pels seus propis membres i amb un funcionament assembleari obert a tothom.

És d’aquesta manera, que animem a tota la ciutadania a gaudir de la nostra cultura i llengua pròpies participant de manera activa i efectiva, trepitjant els carrers de la nostra vila, construint tot un teixit associatiu alternatiu per conscienciar a la ciutadania de la riquesa dels nostres trets propis i l’il·lusió de treballar per defendre’ls, conservar-los i difondre’ls.

VINE I PARTICIPA A LA VENTAFOCS!!!

associacio.laventafocs@gmail.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada